banner

Voor de kids!
Met Whoppie of Woelie op stap in de Hobokense Polder

Wens je in gezinsverband een wandeling te maken in de Hobokense Polder? Dat kan op elk moment van het jaar. De Hobokense Polder toont in elk seizoen zijn natuurlijke schatten. Je kan met je kind(eren) tussen 5 en 12 jaar gratis een Natuurpunt-doe-rugzakje ontlenen. En dan ga je de natuur van de Hobokense Polder verder ontdekken. De wandeling is ca 4 km. Voorzie minstens 2,5 uur voor deze tocht.

  • Ben jij even nieuwsgierig als Whoppie en Woelie?
  • Hou jij ook niet van veel stilzitten?
  • Wil je zelf ontdekken hoe dieren leven?
  • Wil je met de loep in de hand op onderzoek in de Hobokense Polder?
  • Heb je al eens een echte verrekijker vastgehad om naar vogels en andere dieren te kijken?
  • En hoe werkt een kompas?

Uitlenen is gratis, je betaalt wel een waarborg van 20 euro.

Info over de doe-rugzak:
Ria Thys

Er zijn 2 trajecten, elk ca 4 km.

De Whoppie-wandeling vertrekt in Taverne De Schorren, Graspolderlaan 32 Hoboken, van dinsdag tot en met zondag vanaf 11 u. Je kan daar een Natuurpuntrugzakje afhalen met het nodige materiaal (verrekijker, kompas, loep, opdrachten, ...).

Whoppie is een schattig molletje dat kinderen tussen 5 en 12 jaar én hun ouders wil laten kennismaken met de Hobokense Polder.

Reserveren en afhalen bij Taverne De Schorren: 03 828 49 96

De Woelie-wandeling vertrekt in Bistro Steiger 3, Zandkamp 3 Hoboken, van woensdag tot en met zondag vanaf 12 u. Je kan daar een Natuurpuntrugzakje afhalen met het nodige materiaal (verrekijker, kompas, loep, opdrachten, ...).

Woelie is een schattige woelmuis die kinderen tussen 5 en 12 jaar én hun ouders wil laten kennismaken met de Hobokense Polder.

Reserveren en afhalen bij Bistro Steiger 3: 03 238 24 22

Bij terugbrengen na 17 u is enkel een maaltijd mogelijk.